Huurmogelijkheden

Muzisch Centrum

Het Muzisch Centrum beschikt over een vlakke vloertheaterzaal met een uitschuifbare tribune (180 zitplaatsen) en geluids- en lichtapparatuur.  Daarnaast beschikt het Muzisch Centrum over een professioneel geoutilleerde geluidsstudio. Ook deze kan gehuurd worden. We bieden in beperkte mate de gelegenheid aan verenigingen en scholen om ruimtes te huren. Dit kan zijn voor repetities of voor presentaties. Ook behoort verhuur in de weekeinden tot de mogelijkheden. Ruimtes die niet in gebruik zijn voor lessen, cursussen of andere activiteiten van het Muzisch Centrum, kunnen worden gehuurd als oefen-, repetitie- of presentatieruimte.

Voor meer informatie en/of boekingen kunt u contact opnemen met Koenie Wind: k.wind@muzischcentrum.nl of tel. 0527 – 76 06 03.

©Pim van der Maden


Verhuur Theater ’t Voorhuys en Schokland
Stichting Cultuurbedrijf Noordoostpolder kent ook verhuurmogelijkheden op Schokland en bij Theater ’t Voorhuys. Meer informatie hierover kun je vinden op de site van Theater ’t Voorhuys en Museum Schokland. Of neem contact op met Lena Bierma via 0527 760621 of zakelijk@theater-voorhuys.nl.

Verhuur


  • DD slash MM slash JJJJ

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.