Max de Muis

Hoi! Ken je mij al?

Ik ben Maxime, een rasechte cultuurmuis. Ik hou niet van kaas, maar van kunst! Vrienden noemen me Max. Dat doen ze, omdat ik altijd probeer het maximale uit mezelf te halen. Dansen doe ik niet alleen als de kat van huis is, maar het liefst gewoon de hele dag. Acteren, ook daar draai ik m’n pootjes niet voor om. Elke keer weer bijzonder: een muisstille zaal… Ok, als ik zing klinkt dat soms nog een beetje vals, maar hé, laten we nu niet van een muis een olifant maken! Ik hou ook nog van pianospelen, van rocken op mijn gitaar en het duurde even maar tegenwoordig ben ik ook best handig met een viool. En met een kwast en ezels. Ik zei het toch… ik hou van kunst. Jij ook? Leuk, dan zie ik je vast snel bij het Muzisch Centrum.

Groet! Max

Haal de Max uit jezelf!

 

Max de Muis kleurplaat

Max is de hele dag actief geweest met dingen waar hij blij van wordt: acteren, dansen en muziek maken. Tijdens het schilderen is hij in slaap gevallen. Waar droomt Max over…?

Kleur jij de kleurplaat van Max de Muis zo mooi mogelijk in? Klik op de afbeelding om de kleurplaat te downloaden. Wij vinden het leuk als je het eindresultaat met ons deelt op facebook of instagram (#maxdemuiskleurplaat). Mailen mag ook: publiciteit@muzischcentrum.nl.