Muziek 6 t/m 99 jaar

Handpan

Nieuw bij het Muzisch Centrum, de cursus Handpan. Kom het uitproberen! Ga voor een gratis proefles, een serie van 6 lessen of meteen voor de jaarcursus.
De wonderlijke, rustgevende klank van het instrument maakt meteen een ontspannen sfeer. Het is leuk om zelf te verkennen, te (leren) improviseren en samen te spelen, ritmisch en met melodieën.
Tijdens de proefles is een instrument aanwezig.

Aantal lessen: 36 lessen
Start: vanaf 11 december 2023
Lesdag: maandag
Lestijd: in overleg (tussen 14.00 en 21.00 uur)
Prijs: afhankelijk van leeftijd, lesduur, groepsgrootte en frequentie. Bekijk het tariefoverzicht muziek.
Locatie: Muzisch Centrum

Piet Hein Appelo

Ik ben Piet Hein Appelo, gitarist, componist, gitaardocent popmuziek, bandcoach, studio-engineer en multimedia-producer. Bij het Muzisch Centrum ben ik naast gitaar-en bandles geven actief op de Popnights. Ook ben ik actief betrokken bij de studio van het Muzisch Centrum. Er zijn goede ruimtes en middelen om hoge kwaliteitsgeluidsopnames te maken van evenementen op locatie en studiosessies. Ik houd van veelzijdigheid in mijn werk en dat sijpelt ook door in mijn manier van lesgeven. Mooie akoestische gitaarmuziek tot stevige rock met scheurende gitaren. Het gaat niet alleen om de noten, maar ook om de ervaring, creativiteit, plezier, gevoel, contact en samenspelen.