Beeldend 5 t/m 8 jaar

Kinderatelier (5 t/m 8 jaar)

Hou jij er ook zo van om dingen te maken met je handen? Het liefst met zoveel mogelijk mooie materialen, kleuren, fantasie en plezier? Dan is dit kinderatelier echt iets voor jou! We gaan tekenen, schilderen, kleien, bouwen en ontdekken! Doe je ook mee? Je krijgt les van twee docenten die je meenemen om kunst te ontdekken op een manier die bij jou past.

Aantal lessen: 12 lessen
Lesdag: wo 16.00-17.15 uur
Start: 20 september 2023
Prijs: € 95
Locatie: Muzisch Centrum

Docente Rachel Onstwedder geeft les 1 t/m 6 en Hester Kornelis les 7 t/m 12.

Rachel Onstwedder

Mijn naam is Rachel Onstwedder. Ik ben afgestudeerd aan de opleidingen Illustration Design en Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Ik houd van creëren, fantaseren, inspireren en van mooie dingen. Natuur, relaties, boeken, kunstwerken, filosofie en schoonheid zijn mijn voornaamste inspiratiebronnen en die inspiratie deel ik graag. Ik geef les bij verschillende kunsteducatiecentra en ben freelance illustratrice. Zelf heb ik jarenlang creatieve cursussen gevolgd. Dat was voor mij hèt moment van de week en ik vind het een voorrecht om nu zelf les te mogen geven. Welkom!

Instagram en stofmotieven op Motiflow: rachel_presents

Hester Kornelis

Ik ben afgestudeerd aan de opleidingen Leraar Handvaardigheid en de Nederlandse Keramiekopleiding. Al ruim 20 jaar geef ik met plezier les op een middelbare school. Daar geef ik het vak Kunstvakken. Daarnaast ben ik beeldend kunstenaar. Ik exposeer door het gehele land. Ook maak ik producten voor de markt. Deze zijn vooral gemaakt van Keramiek, soms in combinatie met hout.

Ik verzorg de Keramieklessen bij het Muzisch Centrum. Zowel voor volwassenen als voor kinderen. Dit is voor mij iedere week een feest. Zo leuk om je kennis over te kunnen dragen en mooie werkstukken te maken. Achter de draaischijf of door middel van handvormen. Het kan allebei!