Muziek 6 t/m 12 jaar

ZangLAB Rutten

Lijkt het je leuk om samen met anderen te zingen? In vier lessen krijg je zangles in een groepje en kun je kijken of hier mee verder wilt!

Op vrijdag 26 januari 2024 start het Muzisch Centrum met zanglessen op De Leeuwerik in Rutten. Het ZangLAB is een serie van vier groepslessen waar kinderen van groep 5 tot en met 8 kennis maken met de zangles; wat kun je met je stem en hoe klinken stemmen samen?

Locatie: De Leeuwerik, Rutten
Lesdag: Vrijdag
Lesdata: 26-1, 2-2, 9-2 en 16-2
Starttijd: 15.15 uur (lesduur is afhankelijk van het aantal aanmeldingen)
Doelgroep: groep 5 t/m 8

Marco Rypma

Marco is geboren en getogen Folsgeare (FRL) en was eerst werkzaam als timmerman maar heeft toch een switch gemaakt naar de muziek. Via het conservatoria in Maastricht (solozang, tuba en opera), Groningen (docent muziek) en Utrecht (applicatie koordirectie) heeft hij een brede muzikale ervaring en interesse opgedaan. Marco zong in zowel opera, musical en oratoria. In diverse samenstellingen zingt hij van Bach tot Brel! Marco is werkzaam als koordirigent, zangdocent, zanger, docent muziek en organisator van projecten. Naast de muziek is het werken met hout altijd gebleven. Hout is net als muziek een unieke werkvorm. Hoe ontwikkelt jouw passie zich tot een verhaal? Elk mens is uniek met zijn eigen identiteit. Hoe ga je groeien? Het is een uitdaging die ik graag met jou aanga!