Vacature

Docent klassiek ballet

Cultuurbedrijf Noordoostpolder zoekt met ingang van september 2024
een docent klassiek ballet
freelance / zzp
circa 4 lesuren per week
Inspirerend – sociaal – innovatief

Wat ga je doen?
Als docent klassiek ballet geef je groepslessen aan leerlingen in alle leeftijden, te beginnen vanaf 4 jaar. Naast het geven van de reguliere lessen kun je deelnemen aan (cross over) projecten en kun je dansvoorstellingen organiseren. Je inspireert en enthousiasmeert de leerlingen door innoverende en leerzame lessen te geven inclusief het dansen op spitzen. Je bent open en hebt een sociale houding, hiermee stel je de leerlingen op hun gemak. Met het plezier dat je hebt in ballet probeer je de potentie van de cursisten te stimuleren. Als cultureel ondernemer weet jij klanten te werven en te binden.

Wat breng je mee:

  • Je hebt een afgeronde vakinhoudelijke opleiding op hbo-niveau.
  • Je bent didactisch goed onderlegd.
  • Je hebt ervaring met het lesgeven aan leerlingen van alle leeftijden.
  • Je kunt goed samenwerken, je bent flexibel en communicatief.

Daarnaast voldoe je aan de voorwaarden die voor zzp’ers gelden.

Wat kun je verwachten?
Een inspirerende, uitdagende en informele werkomgeving waarin gestreefd wordt naar veelkleurigheid en meerstemmigheid in de programmering, doelgroepen en medewerkers. We gaan uit van een opdracht voor 4 lesuren per week (op dinsdag of donderdag). Wij bieden een persoonlijke werkomgeving binnen een team van enthousiaste (muziek)collega’s, met ruimte voor eigen initiatief en ideeën. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en er is ruimte voor eigen initiatief en ideeën. De locatie waar je je werkzaamheden verricht is het Muzisch Centrum in Emmeloord. Als zelfstandig ondernemer op opdrachtbasis ontvang je een vergoeding die marktconform is.

Wie zijn wij?
Stichting Cultuurbedrijf Noordoostpolder bouwt mee aan een creatieve samenleving in de Noordoostpolder door de inwoners op gastvrije, prikkelende en verbindende wijze kunst, cultuur en erfgoed te laten beleven. Stichting Cultuurbedrijf Noordoostpolder bestaat uit vijf onderdelen op vier locaties: Muzisch Centrum/Kunstuitleen Emmeloord, Theater ’t Voorhuys, Museum Schokland en Eut de Kunst Urk. Het Cultuurbedrijf Noordoostpolder is voor kunst en cultuur het kloppende culturele hart van de Noordoostpolder en een faciliterende netwerkpartner. Circa 1200 leerlingen volgen wekelijks lessen muziek, beeldend en dans. Daarnaast verzorgt Cultuurbedrijf Noordoostpolder een breed kunstaanbod voor het primair en voortgezet onderwijs in de regio. Cultuurbedrijf Noordoostpolder wordt gezien als een belangrijke partner van en pijler binnen de gemeente. Er werken circa 90 personen, waarvan ongeveer de helft als zelfstandig ondernemer, en zo’n 50 vrijwilligers.

Meer informatie en solliciteren?
Kijk op muzischcentrum.nl voor meer informatie over ons bedrijf. Je kunt voor inhoudelijke vragen contact opnemen met Pieta Maayeshi, programmateamleider vrije tijd: talentontwikkeling en amateurkunst, via 0527 760 663 of p.maayeshi@muzischcentrum.nl. Hebben we je enthousiast gemaakt en wil je solliciteren? Leuk! We zien je sollicitatie graag tegemoet. Wij ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk woensdag 20 maart 2024 via e-mail n.leentjes@cultuurbedrijfnop.nl.

De kennismakingsgesprekken zijn gepland op woensdag 27 maart 2024 in het Muzisch Centrum in Emmeloord.

Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde voor benoeming: deze vragen wij uiteraard voor je aan!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.