Muziek 8 t/m 20 jaar

Jeugdslagwerkgroep FlevoSticks

FlevoSticks is een slagwerkgroep die bestaat uit slagwerkers die wekelijks les volgen bij het Muzisch Centrum, en minimaal A-niveau hebben. A-niveau is vergelijkbaar met ongeveer twee jaar les.
Verschillende trommels, melodisch slagwerk, drumstel, latin percussie, het komt allemaal voorbij met Japans - , Braziliaans - en Afrikaans slagwerk. Heb je zin om mee te doen en beschik je over de nodige ervaring? Meld je dan aan!

Aantal repetities: 36 (wekelijks)
Repetitiedag: di 17.30-18.30 uur
Start: 19 september 2023
Prijs: leerlingen MC t/m 20 jaar € 160, niet-leerlingen t/m 20 jaar € 194
Locatie: Muzisch Centrum

Jelle Roeper

Ik ben Jelle Roeper, docent slagwerk (drums/hafabra). Naast lesgeven bij het Muzisch Centrum geef ik les bij muziekverenigingen, dirigeer ik een bigband en speel als percussionist in een bigband. Behalve lesgeven ben ik als cultureel ondernemer bezig met het organiseren van losse projecten en doe inval/vervanging werkzaamheden op het gebied van cultuureducatie. Visievorming, ontwikkeling en realisatie zijn daarbij de kernwoorden. Ik word erg enthousiast van projecten die verdieping brengen en dat doen met behulp van muziek, dans en/of theater. Projecten in de zorg bijvoorbeeld, maar ook natuurprojecten. Dat muziek maken erg belangrijk is voor de ontwikkeling (en bijhouden) van je hersenen is inmiddels wel bewezen, maar dat het ook “gewoon” supergaaf is om te doen ervaar ik elke dag en dat deel ik graag met anderen.