Muziek 6 t/m 99 jaar

Klassieke zang op proef

Wil je graag op zangles, maar twijfel je nog of het bij jou past? Dan is 'Klassieke zang op proef' wat voor jou! In deze cursus krijg je zes weken zangles. Een mooie gelegenheid om je stem uit te proberen en te ervaren of zangles écht iets voor jou is. De lesdag en -tijd worden in overleg vastgesteld.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
zang op proef6 lessenin overleg2022-09-05Muzisch CentrumInschrijven

Cursussen

Titelzang op proef
Lessen6 lessen
Prijs
Lesdagin overleg 00:00 - 00:00
Startin overleg
LocatieMuzisch Centrum
Inschrijven

Aantal lessen: 6 lessen
Lesdag: in overleg
Start: in overleg
Prijs: inwoners gemeente Noordoostpolder t/m 20 jaar € 84, inwoners overige gemeenten t/m 20 jaar € 110, vanaf 21 jaar € 133.
Locatie: Muzisch Centrum

Klassieke zang is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar òf jongere kinderen met een specifieke ondersteuningsvraag, jongeren én volwassenen.

Marco Rypma

Marco is geboren en getogen Folsgeare (FRL) en was eerst werkzaam als timmerman maar heeft toch een switch gemaakt naar de muziek. Via het conservatoria in Maastricht (solozang, tuba en opera), Groningen (docent muziek) en Utrecht (applicatie koordirectie) heeft hij een brede muzikale ervaring en interesse opgedaan. Marco zong in zowel opera, musical en oratoria. In diverse samenstellingen zingt hij van Bach tot Brel! Marco is werkzaam als koordirigent, zangdocent, zanger, docent muziek en organisator van projecten. Naast de muziek is het werken met hout altijd gebleven. Hout is net als muziek een unieke werkvorm. Hoe ontwikkelt jouw passie zich tot een verhaal? Elk mens is uniek met zijn eigen identiteit. Hoe ga je groeien? Het is een uitdaging die ik graag met jou aanga!