Muziek in het Portiek

zaterdag 25 mei 2024

Met trots presenteren we alweer de derde editie van ‘Muziek in het Portiek’. Een culturele kennismaking met de buren en lokale artiesten. Ter ontmoeting en verbinding, tegen eenzaamheid en anonimiteit.

‘Muziek in het Portiek’ is hét buurtfestival van Emmeloord, waarbij verschillende thuistheaters worden omgetoverd tot eendaagse podia voor lokaal talent. De stoep of het vloerkleed is het podium; de bank of de tuinstoelen de tribune. Hierbij ons programma.

Laat je verrassen en ga langs bij één van de 23 thuistheaters die zich hiervoor hebben aangemeld. Grote dank voor hun gastvrijheid. Per thuistheater treedt één act op, die 3 keer een half uur speelt. Door je eigen route te bepalen kan je als bezoeker maximaal 6 optredens bijwonen. Van singer-songwriters met gouden strot tot bands, een koor en dit jaar zelfs een operazanger! Alle voorstellingen zijn gratis te bezoeken.

Gebruik het blokschema of de plattegrond om je route te bepalen.

We sluiten om 16:30 uur af in buurtcentrum Espelervaart, waar de Publiners nog een uurtje optreden. Kom gezellig napraten onder het genot van een drankje!

Welzijnsorganisatie Carrefour, Cultuurbedrijf Noordoostpolder en verschillende wijkplatforms hebben het initiatief genomen voor dit buurtfestival in Emmeloord. Ontmoeten en verbinden staat hierbij voor ons centraal.