Muziek 4 t/m 99 jaar

Proefles viool

Wil je viool leren spelen, maar twijfel je nog of dit instrument goed bij jou past? Kom kennismaken met dit instrument. Je krijgt vrijblijvend één gratis les om de viool uit te proberen en kennis te maken met de docent. Een mooie gelegenheid om te ervaren of je er enthousiast van wordt. De lesdag en -tijd worden in overleg vastgesteld.

Cursussen

TitelLessenPrijsLesdagStartLocatie
viool (1 gratis proefles)1 lessengratisMaandag
00:00 - 00:00
2022-09-05Muzisch CentrumInschrijven

Cursussen

Titelviool (1 gratis proefles)
Lessen1 lessen
Prijsgratis
Lesdag2022-09-05 00:00 - 00:00
Start2022-09-05
LocatieMuzisch Centrum
Inschrijven

Aantal lessen: 1 les
Lesdag: in overleg
Start: in overleg
Prijs: gratis
Locatie: Muzisch Centrum

Ben je na de proefles enthousiast en wil je door? Dan is er de mogelijkheid om 6 lessen viool op proef te nemen, zodat je kan ervaren of het instrument écht bij je past.

Pieta Maayeshi

Pieta Maayeshi-Torenbeek studeerde viool aan het Stedelijk Conservatorium in Zwolle waar zij cum laude afstudeerde voor het diploma Docerend Musicus en vervolgde haar studie voor Uitvoerend Musicus aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Zij heeft als viooldocente al jaren een bloeiende lespraktijk bij het Muzisch Centrum. Ze dirigeert bij het Muzisch Centrum met veel plezier het Opstaporkest en Piu Mosso Orkest en geeft ook directielessen. Daarnaast is zij dirigent van het Emmeloords Vocaal Ensemble, de Melody Singers Emmeloord en COV Heerenveen. Bij Rob Vermeulen voltooide zij de studie Master Koordirectie aan het conservatorium in Utrecht.

Anna Badalian

Anna Badalian werd geboren in Leningrad. Op 4-jarige leeftijd begon ze met viool spelen en vanaf haar 6de geeft ze jaarlijks solo optredens. In 1996 trad ze voor het eerst op met orkest. In 2001 startte ze met een studie viool aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, waar ze in 2006 afstudeerde als docerend musicus. Gevolgd door een master opleiding aan de Messiaen Academy in Zwolle, bij Tinta von Altenstadt. Ook volgde ze lessen bij Gordan Nikolic, artistiek leider van het Nederlands Kamerorkest.

Anna geeft vioollessen voor alle leeftijden. Individuele lessen, maar ook veel duo- en triolessen en groepslessen. Daarnaast verzorgt ze regelmatig concerten met eigen strijkkwartet, solo concerten en ze speelt in orkesten.